Ο πρώτος σοβαρός τραυματισμός είναι ενός τεχνικού από τη Βουλγαρία ο οποίος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων πάνω σε ένα καράβι στην περιοχή Βασιλικά, έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να δίνει μάχη για τη ζωή του.
Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα πετρέλαια και ένας κασκαντέρ τραυματίστηκε όταν ένας οπερατέρ έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε.
Ο τρίτος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που γυρίζονταν σκηνές δράσεις όπου πηδούσε από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο.
Τα γυρίσματα της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι 4» συνεχίζονται κανονικά παρά τους τρεις τραυματισμούς και στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι Τζέισον Στέιθαμ, Άντι Γκαρσία, 50 Cent και Μέγκαν Φοξ.
Τις πληροφορίες, πάντως, για τους τρεις τραυματίες στα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» διέψευσε σύμφωνα με την ΕΡΤ ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Οπτικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) Πάνος Κουάνης.
Ανακριβείς χαρακτηρίζει τις πληροφορίες αναφορικά με ατυχήματα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων που είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η παραγωγή της ταινίας «Αναλώσιμοι 4».
Σύμφωνα με ανακοίνωση των στελεχών της παραγωγής, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αυτών, η παραγωγή «λαμβάνει όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις για να εγγυηθεί την ασφάλεια του συνεργείου».