Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.7°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
23 °C
21.6°C23.7°C
1 BF 47%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
19.4°C21.0°C
1 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C21.6°C
4 BF 83%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.9°C18.9°C
0 BF 55%
Έλενα Ακρίτα / Το καυστικό σχόλιο για την υπουργοποίηση του Αρίστου Δοξιάδη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Έλενα Ακρίτα / Το καυστικό σχόλιο για την υπουργοποίηση του Αρίστου Δοξιάδη

Αρίστος Δοξιάδης
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)

Με μια σαρκαστική ανάρτηση σχολίασε η Έλενα Ακρίτα το νέο ανασχηματισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη και την υπουργοποίηση του Αρίστου Δοξιάδη, βασικό θιασώτη του αντί – ΣΥΡΙΖΑ μετώπου που δραστηριοποιήθηκε τότε στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook «υφυπουργός ο Δοξιάδης. Ψαριανέ λείπεις».

Μάλιστα η Έλενα Ακρίτα δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει στους followers της το προκλητικό post που είχε κάνει τον Γενάρη ο Αρίστος Δοξιάδης, που συμπυκνώνει την κυβερνητική γραμμή σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών.

Ο Αρίστος Δοξιάδης είχε γράψει «Με αφορμή τους (δήθεν) σοβαρούς πολίτες που σιγοντάρουν την αγανάκτηση για τα Τέμπη, χωρίς καμία πρόταση για να μην ξανασυμβούν:

 Να θυμίσω ότι οι πλατείες των αγανακτισμένων το 2011 μας έφεραν Βαρουφάκη, Κωνσταντοπούλου, Χρυσή Αυγή, παράταση της φτώχειας για πέντε χρόνια, και παραλίγο έξοδο από την ΕΕ. Ουσιαστικές προτάσεις έχετε;»

Η ανάρτηση αυτή του νέου υφυπουργού αρμόδιου για θέματα έρευνας και καινοτομίας είχε προκαλέσει τότε θύελλα αντιδράσεων και είχε αναγκάσει τον Αρίστο Δοξιάδη να την κατεβάσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL