Live τώρα    
Μαρία Καρυστιανού / «Σταμάτα να ψηφίζεις εγκληματίες» - Η ανάρτηση για ευρωεκλογές και Τέμπη που θα συζητηθεί
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μαρία Καρυστιανού / «Σταμάτα να ψηφίζεις εγκληματίες» - Η ανάρτηση για ευρωεκλογές και Τέμπη που θα συζητηθεί

«Μια υπενθύμιση για σένα που θα πας αύριο να ψηφίσεις. Σκέψου διπλά πού θα το “ρίξεις”. Σταμάτα να ψηφίζεις εγκληματίες».

Η προτροπή αυτή, σε μια σύνθεση με έξι φωτογραφίες θυμάτων και συγγενών από την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, είναι το πολύ ισχυρό μήνυμα που στέλνει η Μαρία Καρυστιανού για τις σημερινές ευρωεκλογές.

Η Μαρία Καρυστιανού κοινοποίησε στη σελίδα του Συλλόγου «Τέμπη 2023» στο Facebook, ανάρτηση του Νικόλαου Χρυσοβαλάντη Ζήση ο οποίος επισημαίνει στη φωτογραφική σύνθεση με τους νεκρούς και τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη.

«Σκέψου καλά … Αύριο μπορεί να είναι το δικό σου παιδί , η δική σου σύζυγος , τα δικά σου αδέρφια ….και τότε θα είναι ήδη αργά ….».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0