Live τώρα    
Οικολόγοι, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Κοινωνία Πρώτα / Καταδίκασαν την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Οικολόγοι, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Κοινωνία Πρώτα / Καταδίκασαν την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ

Την εισβολή και εκκένωση του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ από τα ΜΑΤ κατήγγειλαν με ανακοινώσεις τους οι Οικολόγοι Πράσινοι, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η πολιτική κίνηση Η Κοινωνία Πρώτα, στην οποία μετέχουν, μεταξύ άλλων, οι ανεξάρτητοι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς. Και οι τρεις πολιτικοί φορείς κάλεσαν σε αγώνα για την υπεράσπιση της δημόσιας τηλεόρασης.

"Η ενημέρωση και η δημοκρατία χρειάζονται διάλογο και όχι αυταρχισμό και βία. Η επέμβαση στην ΕΡΤ καθιστά επίκαιρη και επιτακτική πλέον την ανάγκη μιας ουσιαστικής συζήτησης με βάση την πρόταση που έχουμε καταθέσει", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος. Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα των Οικολόγων έχει καταθέσει πρόταση για παράλληλη λειτουργία της ΕΡΤ με τη ΔΤ.

"Η χουντική 'έφοδος στο Ραδιομέγαρο', παραμονές Πολυτεχνείου, ανήμερα 7 του Νοέμβρη..., έρχεται μια μόλις μέρα μετά την ψήφιση της σκανδαλώδους διάταξης που χαρίζει στους καναλάρχες τις άδειες ψηφιακής εκπομπής", υπογράμμισε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

"Η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει 'κάτω από το χαλί' την σωρεία παραβιάσεων του νόμου και της δημοκρατίας που έπραξε και συνεχίζει να πράττει, ενώ ταυτόχρονα επιχειρεί να καθιερώσει τον αυταρχισμό ως τον συνήθη τρόπο διακυβέρνησης", σημείωσε Η Κοινωνία Πρώτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0