Live τώρα    
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για αγρότες / Δεν θα ξεγελαστούν από τα χυδαία ψέματα της ΝΔ, ούτε θα καμφθούν από την προπαγάνδα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για αγρότες / Δεν θα ξεγελαστούν από τα χυδαία ψέματα της ΝΔ, ούτε θα καμφθούν από την προπαγάνδα

(INTIME NEWS / ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

H κυβέρνηση και η ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας επιχειρούν για ακόμη μία φορά να μεταθέσουν τις ευθύνες τους, καταφεύγοντας σε προσωπικές επιθέσεις και επικοινωνιακές ακροβασίες. Ωστόσο, πίσω από τις ύβρεις και τις στοχευμένες επιθέσεις, παραμένει αδιαμφισβήτητη η πολιτική ουσία: η στήριξη της ΝΔ στη συμφωνία Ε.Ε.–Mercosur, σε πλήρη αντίθεση με τη σαφή και τεκμηριωμένη στάση καταψήφισής της από τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μιας συμφωνίας που απειλεί ευθέως τους αγρότες, το περιβάλλον και την ασφάλεια των τροφίμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Όσες αθλιότητες κι αν διέπραξε η Σοφία Βούλτεψη κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστου Γιαννούλη, η αλήθεια δεν πρόκειται να κρυφτεί», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του. Υπενθυμίζεται ότι ένταση σημειώθηκε στον αέρα του Action 24, με αποτέλεσμα την αποχώρηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστου Γιαννούλη, από το πάνελ εκπομπής, ύστερα από αντιπαράθεση με τη βουλευτή της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη. 

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ο κ. Γιαννούλης άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού, εν μέσω των αγροτικών κινητοποιήσεων και των μπλόκων. Η κ. Βούλτεψη τον διέκοψε, αντιτείνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε πραγματοποιήσει διακοπές κατά την περίοδο των πυρκαγιών.

Οι παρεμβάσεις της βουλευτή της ΝΔ συνεχίστηκαν, με τον κ. Γιαννούλη να επισημαίνει ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να υπάρξει διάλογος: «Δεν είναι διάλογος να μην μπορείς να μιλήσεις, είναι προπαγάνδα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παρά τις σχετικές επισημάνσεις, ακολούθησε νέα διακοπή, με αποτέλεσμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να αποχωρήσει από την εκπομπή.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Όσες αθλιότητες κι αν διέπραξε η Σοφία Βούλτεψη κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστου Γιαννούλη, η αλήθεια δεν πρόκειται να κρυφτεί. Κι αυτή είναι ότι η ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας στήριξε τη συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη Mercosur στη σχετική ψηφοφορία στο Ευρωκοινοβούλιο, την οποία οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταψήφισαν. Μια συμφωνία που θα πλήξει το αγροτικό δυναμικό ολόκληρης της Ευρώπης αλλά και θα θέσει σε κίνδυνο και το περιβάλλον αλλά και την ασφάλεια των τροφίμων.

Η τακτική της ΝΔ δεν αφορά κανέναν περισσότερο από τους ίδιους. Οι αγρότες δεν πρόκειται ούτε να ξεγελαστούν από τα χυδαία ψέματα των υπουργών και των βουλευτών της, ούτε και να καμφθούν από την προπαγάνδα που έχει μοναδικό σκοπό να ενεργοποιήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό κατά των κινητοποιήσεών τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0