Live τώρα    
ΣΥΡΙΖΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ / Το 43% των ευρωπαϊκών προστίμων αφορά την περίοδο 2022-2023
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ / Το 43% των ευρωπαϊκών προστίμων αφορά την περίοδο 2022-2023

ΟΠΕΚΕΠΕ
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Για νέα συγκλονιστικά στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα αναφορικά με το τεράστιο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ για  την περίοδο 2022 – 2023, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή .αναλυτικό ρεπορτάζ της «ΕΦΣΥΝ».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το 43% των ευρωπαϊκών προστίμων αφορά το  διάστημα 2022- 2023 , ενώ προκύπτει πληθώρα αναθέσεων και συμβάσεων με την ίδια εταιρεία. 

«Χαρακτηριστική είναι η αναφορά σε έργο που αφορούσε τον πηγαίο κώδικα του συστήματος πληρωμών των επιδοτήσεων και φέρεται να έχει πληρωθεί 4 φορές και να έχει παραληφθεί σε χρόνο ρεκόρ», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι κάθε μέρα που περνά το σκάνδαλο αποκτά νέες διαστάσεις που αποκαλύπτουν το μέγεθος της γαλάζιας διαφθοράς και διαπλοκής. 

«Όσες εξεταστικές και να κάνει η  ΝΔ αποκλείοντας τους “Φραπέδες”, τους “Χασάπηδες” και όλους τους  κρίσιμους μάρτυρες και όσο να επιχειρεί συμψηφισμό και διάχυση των ευθυνών γυρνώντας δεκαετίες πίσω, η αλήθεια πλέον δεν κρύβεται. Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή της ΝΔ.
Ας πει επιτέλους την αλήθεια στον ελληνικό λαό για τις “γαλάζιες ακρίδες”| και για το τεράστιο πάρτι που έστησαν στις πλάτες των έντιμων παραγωγών της χώρας»
, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0