Live τώρα    
28°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
28 °C
26.8°C29.3°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
25.2°C28.9°C
1 BF 42%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
22.0°C22.0°C
0 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
27 °C
26.8°C28.0°C
2 BF 41%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C23.9°C
0 BF 50%
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ / Να διερευνηθεί άμεσα η καταγγελία της Μαρίας Καρυστιανού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ / Να διερευνηθεί άμεσα η καταγγελία της Μαρίας Καρυστιανού

ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καλεί τις αρμόδιες Αρχές να προχωρήσουν στην άμεση διερεύνησή των απειλών που κατήγγειλε ότι δέχθηκε πρόσφατα κατά της ζωής της ίδιας και της οικογένειας της η Μαρία Καρυστιανού.

Υπενθυμίζεται ότι η προέδρος του Συλλόγου συγγενών των θυμάτων των Τεμπών κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλή κατά της ζωής της και των μελών της οικογένειάς της μετά την κατάθεση της πρότασης για την Προανακριτική Επιτροπή, στην οποία κατηγορεί ευθέως τον Κυριάκο Μητσοτάκη για «εσχάτη προδοσία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ίδια μιλώντας στο in.gr σημείωσε ότι «πριν λίγες μέρες δέχθηκα απειλές κατά της ζωής, για την εσχάτη προδοσία. Αυτό που μου ειπώθηκε είναι ότι και μόνο η σύνδεση του ονόματος της συγκεκριμένης οικογένειας, της οικογένειας Μητσοτάκη, με το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη. Και μόνο η σύνδεση και ας μην οδηγήσει πουθενά».

Παράλληλα, αποφεύγοντας να δώσει στοιχεία σε σχέση με το ποιος ήταν αυτό που μετέφερε την απειλή, σημείωσε αυτή ήρθε με συμβουλευτική μορφή «δηλαδή, για το καλό μου θεωρητικά». Ωστόσο επισημαίνει ότι «εγώ από όλη τη συζήτηση που είχαμε, θεώρησα ότι αυτό ήταν εντελώς απειλητικό».

Όσον αφορά στο είδος της απειλής η Μ. Καρυστιανού απάντησε χαρακτηριστικά «ατυχήματα συμβαίνουν. Δεν συμβαίνουν;». Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος πρόσθεσε: «Τροχαία, σε μένα, σε κάποιο δικό μου, σε οικείο πρόσωπο».

«Στη συζήτηση που έγινε για μένα ειπώθηκε ότι “εντάξει, η Καρυστιανού δεν θα πάει για πολύ ακόμα”. Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Εγώ τουλάχιστον ξέρω με ποιους τα έχω βάλει. Δηλαδή δεν εξεπλάγην από αυτά που άκουσα, ούτε που μου είπαν ότι “ξέρεις πολύ καλά ότι δεν αστειεύονται, είναι αδίστακτοι και τα λοιπά”, ειπώθηκαν όλα αυτά στη συζήτηση», πρόσθεσε η πρόεδρος του Συλλόγου θυμάτων των Τεμπών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Η καταγγελία της προέδρου του Συλλόγου συγγενών των θυμάτων των Τεμπών, Μαρίας Καρυστιανού, αναφορικά με απειλές που δέχτηκε πρόσφατα κατά της ζωής της ίδιας και της οικογένειας της είναι εξαιρετικά σοβαρή.

Καλούμε τις αρμόδιες Αρχές που χειρίζονται τη συγκεκριμένη υπόθεση να προχωρήσουν στην άμεση διερεύνησή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ