Live τώρα    
28°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
28 °C
26.5°C29.3°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
27 °C
25.2°C27.6°C
2 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.0°C24.9°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.7°C24.9°C
2 BF 83%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
26 °C
25.9°C25.9°C
2 BF 53%
Όλγα Γεροβασίλη / Πρόεδρος του 5ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ μετά από εισήγηση του Φάμελλου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Όλγα Γεροβασίλη / Πρόεδρος του 5ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ μετά από εισήγηση του Φάμελλου

Σωκράτης Φάμελλος και Όλγα Γεροβασίλη
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Η Όλγα Γεροβασίλη θα είναι πρόεδρος του 5ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία όπως αποφάσισε ομόφωνα η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, μετά από σχετική εισήγηση του Σωκράτη Φάμελλου.

Κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας εγκρίθηκαν ομόφωνα οι επιτροπές του Συνεδρίου και το προεδρείο

Σημειώνεται ότι το Συνέδριο θα διεξαχθεί υβριδικά (με φυσική παρουσία και ψηφιακά) από τις 12 ως τις 15 Ιουνίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» (Γιαννιτσών 110, Περιστέρι), 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος σε συνέντευξή του στον Ant1 αναφέρθηκε στην εκκίνηση ενός από τα κρισιμότερα συνέδρια της ιστορίας του κόμματος λέγοντας οτι «είναι μια εβδομάδα σημαντική και περιμένουμε με μεγάλη προσμονή για να αλλάξει σελίδα ο ΣΥΡΙΖΑ. Προσπαθήσαμε να είναι ένα συνέδριο ανοιχτό στη κοινωνία και σας λέω δύο ενδείξεις. Το πρώτο είναι ότι η επιτροπή επανεκκίνησης του ΣΥΡΙΖΑ είχε και προσκλήσεις και μέλη έξω από τον ΣΥΡΙΖΑ άρα ήρθαν και νέα στελέχη έξω από τον ΣΥΡΙΖΑ και διακριτά στελέχη και μέλη».

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει, μετά το Συνέδριο θα έχει μία καινούργια ολοκληρωμένη πρόταση για κυβερνητική πολιτική. Υπάρχει το ερώτημα με ποιους; Εμείς έχουμε κάνει άνοιγμα στις άλλες προοδευτικές δυνάμεις και το άνοιγμα παραμένει». Σημείωσε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει συγκεκριμένες ενέργειες, στην πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας, στην πρόταση για την Γάζα, στην πρόταση δυσπιστίας και επιχείρησε να το κάνει και για την προανακριτική. Είπε ακόμη ότι οι άλλες προοδευτικές δυνάμεις δεν ανταποκρίθηκαν και πρόσθεσε ότι η κοινωνία και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να τους περιμένει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ