Την παραίτηση του Αρίστου Δοξιάδη μόλις δύο 24ωρα από την ορκωμοσία του ως υφυπουργός Ανάπτυξης, σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.
«Η παραίτηση-ρεκόρ Δοξιάδη πριν συμπληρωθούν δύο 24ωρα από την ορκωμοσία του, επιβεβαιώνει ότι ο ανασχηματισμός Μητσοτάκη δεν τον σώζει από τη φθορά και την τελική πτώση. Γιατί δεν είναι ο υφυπουργός του, αλλά ο ίδιος που προσβάλει την κοινωνία με τις επιλογές του», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ζήτησε από την πρώτη στιγμή την παραίτηση του κ. Δοξιάδη και επιμείναμε, καθώς αυτό επέβαλε η προστασία του δημοσίου συμφέροντος», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Εμείς θα συνεχίσουμε και να αποκαλύπτουμε τις ανομίες τους και τις προκλητικές δηλώσεις τους αλλά και να δουλεύουμε για την προοδευτική κυβερνητική διέξοδο από τα αδιέξοδα Μητσοτάκη» καταλήγει.
Η παραίτηση-ρεκόρ Δοξιάδη πριν συμπληρωθούν δύο 24ωρα από την ορκωμοσία του, επιβεβαιώνει ότι ο ανασχηματισμός Μητσοτάκη δεν τον σώζει από τη φθορά και την τελική πτώση.
— Socratis Famellos (@SFamellos) March 16, 2025
Γιατί δεν είναι ο υφυπουργός του, αλλά ο ίδιος που προσβάλει την κοινωνία με τις επιλογές του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ…