Live τώρα    
11°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
9.2°C12.3°C
3 BF 78%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
10 °C
8.7°C10.2°C
2 BF 61%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.5°C12.1°C
5 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
16.1°C17.7°C
3 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
7 °C
6.3°C6.9°C
2 BF 93%
ΝΔ / Εμφύλιος στα γαλάζια στελέχη για την εκλογή νέου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΝΔ / Εμφύλιος στα γαλάζια στελέχη για την εκλογή νέου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου αναμένεται να εκλεγεί ο νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας που θα αντικαταστήσει τον Απόστολο Τζιτζικώστα μετά την τοποθέτησή του ως Επίτροπος στην Κομισιόν.

Η εκλογή θα γίνει από τους 40 περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης της ΝΔ  «Αλληλεγγύη» με δύο γαλάζιες υποψήφιες να έχουν φτάσει στα άκρα την κόντρα.

Η εκλεκτή του Μαξίμου και του Τζιτζικώστα είναι η Αθηνά Αηδονά, η οποία δεν κατάφερε να εκλεγεί περιφερειακή σύμβουλοςκαι αντίπαλός της η Βούλα Πατουλίδου που είχε εκλεγεί περιφερειακή σύμβουλος με τις περισσότερες ψήφους και όπως λέει ο απερχόμενος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας της είχε υποσχεθεί ότι θα την επιλέξει για νέα περιφερειάρχη χωρίς, τελικά, να τηρήσει την υπόσχεσή του.

Η Βούλα Πατουλίδου όλο αυτό το διάστημα έχει προβεί σε ιδιαίτερα επιθετικές δηλώσεις κατά του Απόστολου Τζιτζικώστα με φράσεις όπως «είναι δουλάκια», πρόκειται για «στημένη διαδικασία», «ψήφος κατ' εντολή» και «τράπουλα σημαδεμένη».

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε η υποψήφια περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στο makthes:
«Δεν κάνω πίσω, πηγαίνω και σε αυτές τις εκλογές, γνωρίζοντας το αποτέλεσμα, με ψηλά το κεφάλι. Ακόμη και την ψήφο μου να πάρω δεν θα έχω πρόβλημα, καθώς η εκλογική διαδικασία είναι στημένη και η ψήφος θα δοθεί κατ΄ εντολή».

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα βγάλει η κάλπη της ΝΔ και πόσοι δεν θα συμμορφωθούν με την απόφαση Μαξίμου, Τζιζτικώστα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL