Live τώρα    
5 και 6 Απριλίου το 1ο κεντρικό φεστιβάλ της ΑΡ.ΕΝ. στο Θησείο / "Παίρνουμε τις ζωές στα χέρια μας"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

5 και 6 Απριλίου το 1ο κεντρικό φεστιβάλ της ΑΡ.ΕΝ. στο Θησείο / "Παίρνουμε τις ζωές στα χέρια μας"

Με σλόγκαν "παίρνουμε τις ζωές στα χέρια μας", τα σχήματα της Αριστερής Ενότητας Αθήνας διοργανώνουν το 1ο τους κεντρικό Φεστιβάλ την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Απριλίου στο Θησείο πλησίον του σταθμού.

* Φεστιβάλ που θ' αποτελέσει την ευκαιρία να συζητήσουν οι φοιτητές για το Πανεπιστήμιο, την κοινωνία και τη νεολαία και να εξαγάγουν πολύτιμα πολιτικά συμπεράσματα.

* Φεστιβάλ που θα συμβάλλει στην ανάδειξη ενός πολιτιστικού αντιπαραδείγματος κόντρα στην κυρίαρχη κουλτούρα μέσα και έξω από τις σχολές, που θα βασίζεται στη δημιουργικότητα και τη συλλογική δράση.

* Φεστιβάλ που θα βοηθήσει να γεννηθούν προβληματισμοί για τους τρόπους που μπορεί το Πανεπιστήμιο να γίνει ξανά ένας ζωντανός κοινωνικός χώρος με δομές αλληλεγγύης, αυτο-οργάνωσης, ζωντανές και δημοκρατικές συλλογικές διαδικασίες.

* Φεστιβάλ από τους φοιτητές για τους φοιτητές, για το δημόσιο και δωρεάν Πανεπιστήμιο σε μια κοινωνία χωρίς Μνημόνια.

Πρόγραμμα Φεστιβάλ:

Παρασκευή 5 Απριλίου

19:00: Εκδήλωση-Συζήτηση: "Το πανεπιστήμιο της κρίσης και η δική μας απάντηση".

22:00: Ρεμπέτικο Γλέντι.

Σάββατο 6 Απριλίου

16:00: Workshops Σχημάτων.

19:00: Εκδήλωση-Συζήτηση: "Οι κοινωνικές αντιστάσεις και η Αριστερά απέναντι στην κρίση".

22:00: Συναυλία με τους:

Harmony Chain // What the Funk // Δημήτρης Καρράς // Zebra Tracks // Limpin' Express // Penny & Swinging Cats

Θα ακολουθήσει party

Και τις δύο μέρες θα υπάρχουν προβολές ταινιών, εκθέσεις των σχημάτων και μεταναστευτικές πεντανόστιμες κουζίνες...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0