Live τώρα    
Εκλογές 2023 / Απαγορεύεται κάθε προεκλογική δραστηριότητα από τα μεσάνυχτα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εκλογές 2023 / Απαγορεύεται κάθε προεκλογική δραστηριότητα από τα μεσάνυχτα

Παραβάν εκλογές 2023
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Τα μικρόφωνα θα σιγήσουν, τα συνεργεία θα φύγουν από τις πλατείες και τα προεκλογικά υλικά των κομμάτων δεν θα μοιράζονται πια χέρι με χέρι στα προεκλογικά περίπτερα, αφού από τα μεσάνυχτα σήμερα τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση των προεκλογικών δραστηριοτήτων.

Σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία, παραμονές και ανήμερα της κάλπης δεν επιτρέπονται οι δραστηριότητες που παραδοσιακά παίρνουν «φωτιά» σε κάθε προεκλογική περίοδο.

Σήμερα, λοιπόν, πέφτει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου με ορίζοντα την Κυριακή, 25 Ιουνίου.

Από τις 24:00 απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις, οι ομιλίες, η ανάρτηση και διανομή αφισών και εντύπων, η μετάδοση εκπομπών και μηνυμάτων με προεκλογικό περιεχόμενο, η προεκλογική δραστηριότητα στο διαδίκτυο και γενικότερα κάθε άλλη προεκλογική ενέργεια.

Υπενθυμίζεται πως η τελευταία κεντρική προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη έλαβε χώρα στο Σύνταγμα, ενώ σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα δίνει το «φινάλε» από το Ηράκλειο Κρήτης και ο Δημήτρης Κουτσούμπας από την Θεσσαλονίκη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0