Στις 16 Φεβρουαρίου, στον απόηχο του σκανδάλου των παρακολουθήσεων, αλλά και του δημοσιεύματος των New York Times για τη δράση και στη χώρα μας της ισραηλινής εταιρείας Team Jorge, με αντικείμενο τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης έως και παρεμβάσεις στη διαμόρφωση εκλογικών αποτελεσμάτων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να δημιουργήσει «υπόνοιες για την αξιοπιστία του εκλογικού αποτελέσματος» προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει και για νοθεία στις εκλογές!
Τη σκυτάλη πήρε πρόσφατα ο πιστός εκτελεστής των εντολών της Φαμίλιας υπουργός Θεοδωρικάκος. Με αφορμή τους πυροβολισμούς αστυνομικού στην οδό Πατησίων έξω από την ΑΣΟΕΕ μέρα μεσημέρι, ισχυρίστηκε πως «η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει νεκρό για να δυναμιτίσει το προεκλογικό κλίμα κι αυτό δεν θα το επιτρέψουμε». Μάλιστα, ο Κ. Μητσοτάκης κάλυψε τον υπουργό λέγοντας ότι είπε το αυτονόητο! Και το τερμάτισαν κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ως σύμμαχο της Χρυσής Αυγής!
Κλασική μέθοδος υπόπτων, που φροντίζουν εκ των προτέρων να εξουδετερώσουν τις ευθύνες που μπορεί να προκύψουν. Και τότε θα πουν «δεν σας το λέγαμε εμείς;».
Λες και η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που έχει κάνει το σύνταγμα κουρέλι χαρακτηρίζοντας σκάνδαλα ως σκευωρίες ή εμποδίζοντας τις εκ του συντάγματος ανεξάρτητες Αρχές να ελέγξουν τις ευθύνες της εκτελεστικής εξουσίας, θα δίσταζε, αν μπορούσε, να νοθεύσει το εκλογικό αποτέλεσμα. Λες και είναι απίθανο οι ασύδοτες δυνάμεις καταστολής, συνεργαζόμενες με επαγγελματίες προβοκάτορες, όπως αποκαλύπτεται από δεκάδες φωτογραφίες, είναι δύσκολο με τη μανία που χτυπούν να προκαλέσουν θάνατο. Όσο για τις εκλογές, κανένα πρόβλημα. Με υπουργό τον αποχουντοποιημένο Βορίδη πρέπει να νιώθουμε ασφαλείς.
Είναι ικανοί για όλα. Ξεπούλησαν μέσα σε τέσσερα χρόνια όλη τη δημόσια περιουσία. Διαλύουν το ΕΣΥ, την Παιδεία και πριν φύγουν θέλησαν να πουλήσουν και το νερό! Οι υψηλής επιστημονικής και επαγγελματικής κατάρτισης νέοι μεταναστεύουν μαζικά. Καθώς μάλιστα η ελληνική οικονομία γίνεται ουσιαστικά μονοθεματική, τα εγχώρια γκαρσόνια δεν φτάνουν και αποφάσισαν με εγκρίνουν την εισαγωγή (!) σχεδόν 40.000 ανειδίκευτων εργαζόμενων για την προσεχή τουριστική περίοδο, αλλά και την «ενίσχυση» με παρόμοιο τρόπο του κατασκευαστικού κλάδου, με επιπλέον 10.000 αλλοδαπούς εργαζόμενους!