Live τώρα    
Σοφί Ιν'τ Φελντ / Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδυναμώνει αντί να ενισχύει την ανεξαρτησία των Αρχών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σοφί Ιν'τ Φελντ / Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδυναμώνει αντί να ενισχύει την ανεξαρτησία των Αρχών

Η Σοφί Ιν'τ Φελντ
(EPA/OLIVIER HOSLET)

Με ανάρτησή της στα social media η Ολλανδή ευρωβουλευτής και εισηγήτρια της Επιτροπής PEGA για τις παρακολουθήσεις με κακόβουλα λογισμικά Σοφί Ιν΄τ Φελντ καυτηριάζει την νέα νομοθετική προσπάθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να υπονομεύσει και περιορίσει τις έρευνες της ΑΔΑΕ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχολιάζοντας το «φυτευτό» από το Μαξίμου άρθρο σε πολυνομοσχέδιο – σκούπα του Βορίδη που δεν αναρτήθηκε στη διαβούλευση και περιλαμβάνει προεκλογικές απειλές κατά της ΑΔΑΕ, η ευρωβουλευτής σημειώνει ότι «οι νέοι κανόνες που διέπουν τα μέλη των ανεξάρτητων οργάνων φαίνεται να αποδυναμώνουν, όχι να ενισχύουν την ανεξαρτησία τους». 

«Αντί για τέτοιες ελάχιστα συγκαλυμμένες απόπειρες περιορισμού της ΑΔΑΕ, η κυβέρνηση θα πρέπει να υποστηρίξει πλήρως τις έρευνές της», τονίζει η Σοφί Ιν'τ Φελντ, παραθέτοντας και σχετική ανάρτηση του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, εκ των θυμάτων παρακολούθησης τόσο με κακόβουλα λογισμικά όσο και επισήμως από την ΕΥΠ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0