Νέα ανάρτηση σχετικά με τη Σία Αναγνωστοπούλου και τον σύζυγό της έκανε ο Παύλος Πολάκης, ενημερώνοντας ότι τελικά παρέλαβαν τα χάπια για τον κορωνοϊό. Είχε προηγηθεί η παρέμβαση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ο οποίος ζητούσε εξηγήσεις από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.
«Πριν από κάμποση ώρα ενημερώθηκα πως μετά το κράξιμο σε Πλεύρη-Γκάγκα, η Σία Αναγνωστόπουλου και ο σύζυγος της παρέλαβαν ήδη τα χάπια Paxvolid για τον κορωνοϊό!» αναφέρει ο Παύλος Πολάκης και προσθέτει:
«Το πιο σημαντικό όμως είναι πως ήδη τρέχουν μαλιοκούβαρα στο υπουργείο και στον ΕΟΔΥ, οι επιτροπές των «άριστων» λοιμωξιολόγων να αλλάξουν τις ενδείξεις χορήγησης έτσι ακριβώς όπως τους είπα πριν τρεις μέρες για να σωθούν συνάνθρωποί μας που μπορεί λόγω υποκειμένων νοσημάτων και ηλικίας, να εξελιχθεί βαριά η νόσησή της τους από κορωνοϊό!
ΥΓ Τελικά αυτό που χρειάζεται είναι να σηκώσουν κάποιοι το κεφάλι, όταν ξέρουν πως έχουν δίκιο! (το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση)».
