Ξεχειλίζει η οργή των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αναφορικά με την ανικανότητα της κυβέρνησης να σβήσει τις φωτιές οι οποίες καίνε δάση και σπίτια τις τελευταίες ημέρες.
Τελευταία μαρτυρία, είναι αυτή του προέδρου της κοινότητας των Βιλλίων, Κώστα Μακρυνόρη ο οποίος σε δηλώσεις του στο Open έκανε λόγο για «ανικανότητα στο μεγαλείο της».
«Εδώ γίνεται καταστροφή. Η ανικανότητα στο μεγαλείο της. Τίποτα άλλο δεν έχω να σας πω. Εδώ δεν δικαιολογείται τρεις μέρες να έρθει η φωτιά εδώ να μας κάψει. Δεν έχω τίποτα άλλο να σας πω, μόνο πέστε όποιος μπορεί να βοηθήσει, γεια σας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μακρυνόρης, αδυνατώντας να πιστέψει πως για τρεις μέρες μαίνεται η φωτιά στα Βίλια και τελικά έφτασε στον μεγαλύτερο οικισμό της περιοχής.