Live τώρα    
Π. Καμμένος: "Μιλάμε για επενδύσεις" / Έως τον Σεπτέμβριο το νομοσχέδιο για την περιουσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Καμμένος: "Μιλάμε για επενδύσεις" / Έως τον Σεπτέμβριο το νομοσχέδιο για την περιουσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχει ψηφιστεί το νομοσχέδιο για την αξιοποίηση της περιουσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε ο Π. Καμμένος μιλώντας στον Real FΜ. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. διευκρίνισε ότι «δεν μιλάμε για ξεπούλημα, μιλάμε για επενδύσεις», καθώς η αξιοποίηση της περιουσίας του υπουργείου θα αφορά έσοδα από ενοίκια ακινήτων τα οποία και θα χρησιμοποιηθούν προς όφελος του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Π. Καμμένος εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά αισιόδοξος για την πορεία της οικονομίας μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης και σχολίασε χαρακτηριστικά ότι «η Ελλάδα μετά τη συμφωνία του Eurogroup αλλάζει. Έρχεται η ώρα των επενδύσεων».

Μιλώντας για το ζήτημα της συνεργασίας ΑΝ.ΕΛΛ. - ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για τη σχέση του με τον Αλ. Τσίπρα, ο Π. Καμμένος έπλεξε και πάλι το εγκώμιο του πρωθυπουργού, χωρίς να κρύψει τις ενδοκυβερνητικές πολιτικές διαφωνίες. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. επισήμανε ότι εμπιστεύεται τον Αλ. Τσίπρα, καθώς «έχουμε μια έντιμη σχέση μεταξύ μας. Αυτά τα οποία έχουμε πει μαζί, εφαρμόζονται».

Ο Π. Καμμένος συμπλήρωσε ότι ο πρωθυπουργός είναι «ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με τη διαπλοκή». Για το ζήτημα των πολιτικών διαφωνιών με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. υπογράμμισε ότι «υπάρχουν στιγμές που υπάρχουν διαφωνίες πολιτικής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0