Τρίτη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες έγιναν στόχος επίθεσης τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Εξαρχείων την Κυριακή 26 Απριλίου και όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ο.Μ. Εξαρχείων, ήταν ήταν χειρότερη, καθώς την ώρα που άγνωστοι πέταξαν κοτρόνες στην τζαμαρία και την έσπασαν μέσα στα γραφεία βρίσκονταν δύο άτομα.
Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για πρακτικές που επιδιώκουν "την αδιανόητη για μας ενεργοποίηση των δυνάμεων καταστολής ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ, καθώς και των συντηρητικών ανακλαστικών της κοινωνίας".
"Στο πλαίσιο της πρακτικής αποκλεισμών και βιαιοτήτων εντάσσονται και επιθέσεις από ομάδες που θεωρούν τα Εξάρχεια 'περιοχή τους', όπως αυτή ενάντια στον υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη το βράδυ της Τρίτης 28.5 ή παλαιότερα ενάντια σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Εξαρχείων που διακινούσαν προεκλογικό υλικό της Ανοιχτής Πόλης, τον Μάιο του 2014. Οι μηδενιστικές αυτές πρακτικές δεν θα περάσουν" καταλήγουν.