Live τώρα    
Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στα Χανιά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στα Χανιά

Ανοίγει σήμερα Παρασκευή τις πύλες το διήμερο Φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, το οποίο θα διεξαχθεί στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, στα Χανιά. Το πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα θεματικών.

Αναλυτικότερα σήμερα Παρασκευή, στις 6.30 μ.μ., θα διεξαχθεί συζήτηση με θέμα "Πανεπιστήμιο Α.Ε. ή το Πανεπιστήμιο μας;". Εισηγείται ο Σταύρος Παναγιωτίδης, υποψήφιος διδάκτωρ Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ακολουθεί η κεντρική εκδήλωση της ημέρας, με θέμα "Πώς η αδικία έγινε νόμος: Η εργασία στα χρόνια της κρίσης". Εισηγούνται: Δημήτρης Βίτσας, γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δέσποινα Κωστοπούλου, απολυμένη/αγωνιζόμενη καθαρίστρια υπ. Οικονομικών, Ηλίας Σιούτας, μέλος της επιτροπής εργασιακών της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Tη συναυλία της Παρασκευής θα ξεκινήσει ο Στάθης Δρογώσης. Η βραδιά θα συνεχιστεί με τους Λόγος Απειλή & Ταφ Λάθος.

Το Σάββατο, στις 6.30 μ.μ., θα διεξαχθεί συζήτηση με θέμα "Μαρξ:Τρόπος χρήσης" με τον Σπύρο Λαπατσιώρα, επ. καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Ακολουθεί η κεντρική εκδήλωση της 2ης μέρας με τίτλο: " Στο όνομα της "ανάπτυξης: Το περιβάλλον σε κρίση". Εισηγούνται: Κατερίνα Ιγγλέζη, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αθηναίων Βάνα Σφακιανάκη, μέλος του δικτύου ενάντια στις βιομηχανικές ΑΠΕ. Η βραδιά θα κλείσει με τις συναυλίες των Encardia και τους Γιαλέλι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0