Live τώρα    
Ντόλιος: Άριστες οι κοινωνικές μας σχέσεις με τον Ντινόπουλο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ντόλιος: Άριστες οι κοινωνικές μας σχέσεις με τον Ντινόπουλο

Να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον νέο υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο, επιχείρισε σήμερα ο υφυπουργός Γιώργος Ντόλιος.

Συγκεκριμένα ο Γ. Ντόλιος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, είπε ότι η φράση του «δεν πέταξα από τη χαρά μου» αφορούσε την κυβέρνηση και όχι τον κ. Ντινόπουλο. Δεν υπονόησα «ούτε κατά διάνοια» ότι θα είναι δυσάρεστη η συνύπαρξη μου στο υπουργείο Εσωτερικών, με τον Αργύρη Ντινόπουλο, επέμεινε ο υφυπουργός Γιώργος Ντόλιος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, απάντησε με αυτό τον τρόπο στην ερμηνεία χθεσινών του δηλώσεων, ως δυσαρέσκεια για το νέο υπουργό Εσωτερικών.

Υποστήριξε δε πως έχουν άριστες κοινωνικές σχέσεις που θα βοηθήσουν προκειμένου να συνεργαστούν καλά και να χτύσουν και πολιτικές σχέσεις.

«Είμαστε σε κοινή κυβέρνηση και υπουργείο είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε. Δεν εννοώ ότι θα είναι δυσάρεστο», τόνισε ο Γ. Ντόλιος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0