Live τώρα    
Στα χέρια της Άκτωρ η ΑΕΓΕΚ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στα χέρια της Άκτωρ η ΑΕΓΕΚ

Ο έλεγχος της ΑΕΓΕΚ, κατασκευαστική η οποία ανήκει στην κοινοπραξία που έχει αναλάβει την κατασκευή του βασικού έργου του μετρό στη Θεσσαλονίκη, περνάει στην Άκτωρ, ανάδοχο για την επέκταση του μετρό προς Καλαμαριά.

Η Ελλάκτωρ ανακοίνωσε ότι υπεγράφη μεταξύ της θυγατρικής της εταιρείας Άκτωρ ΑΤΕ και των τραπεζών Alpha και Πειραιώς μνημόνιο συναντίληψης, που περιλαμβάνει:

* Την απόκτηση από την Άκτωρ μετοχών που αντιπροσωπεύουν το 80% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ΑΕΓΕΚ, αφού πρώτα μετατραπούν σε προνομιούχες άνευ ψήφου μετοχές.

* Την απόκτηση από την Άκτωρ μετοχών που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 4,992% του μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης εταιρείας ΑΕΓΕΚ και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στην ΑΕΓΕΚ για τα υπό εκτέλεση έργα της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0