Live τώρα    
Σήμερα / Διαμαρτυρία μηχανικών για τις ασφαλιστικές εισφορές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σήμερα / Διαμαρτυρία μηχανικών για τις ασφαλιστικές εισφορές

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις δύο το μεσημέρι έξω από το ΕΤΑΑ (Μάρνη 22 και Γ' Σεπτεμβρίου), κατά των υπέρογκων ασφαλιστικών εισφορών τις οποίες καλούνται να καταβάλλουν οι μηχανικοί αναδρομικά από τον Ιούλιο του 2011, προγραμματίζουν το ΤΕΕ, επιστημονικοί και συνδικαλιστικοί φορείς των μηχανικών, όπως και η Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών.

Οι μηχανικοί μιλούν για πλήγμα στο αυτοδιοίκητο του ταμείου τους και καταγγέλλουν τον υπουργό Εργασίας, Ν. Βρούτση, διότι αρνείται να δεχτεί στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΤΑΑ τους προτεινόμενους από το ΤΕΕ, μεθοδεύοντας τοποθέτηση εκλεκτών του.

Παράλληλα, καλούν τους "συνασφαλισμένους" στο ΕΤΑΑ, γιατρούς, δικηγόρους, συμβολαιογράφους κ.ά., να συμμετάσχουν στη σημερινή κινητοποίηση για την προστασία του αυτοδιοίκητου του ταμείου τους, αλλά και των αποθεματικών του από την καταλήστευση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0