Στην εξαγορά της Μάρμαρον αλλά και ενός λατομείου στη Βέροια προχώρησε η Marmor SG, μέλος του ομίλου Stone Group International. Σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται πως η διοίκηση της Marmor SG Α.Ε. αποφάσισε να προβεί στην εξαγορά λατομείου στην περιοχή της Βέροιας Ημαθίας, όπου εξορύσσεται το υλικό Vermion White, καθώς και την απόκτηση της εταιρείας «Μάρμαρον», μονάδα που βρίσκεται στην περιοχή και επεξεργάζεται μάρμαρο.
Επίσης αποφασίστηκε η σύσταση ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Μάρμαρα Βερμίου» και δ.τ. «Vermion Marble S.A.», μέσω της οποίας πραγματοποιήθηκαν οι εν λόγω εξαγορές. Κύριο αντικείμενο της Vermion Marble SA είναι η εξόρυξη, το χονδρικό εμπόριο όγκων και ξοφαριών της περιοχής όπως και η επεξεργασία αυτών στη νέα μονάδα. Ο όμιλος διαθέτει ήδη εκεί τη λατομική μονάδα «Stone Group Εξορυκτική Μαρμάρων Ε.Ε.» που εξορύσσει το μάρμαρο Veria Green.
Η νέα παραγωγική μονάδα, που βρίσκεται σε κομβικό σημείο της Ημαθίας με άμεση πρόσβαση στην Εγνατία Οδό, θα επεξεργάζεται όλα τα υλικά που εξορύσσονται από τα λατομεία της περιοχής στις εγκαταστάσεις της. Το εργοστάσιο βρίσκεται σε οικόπεδο 5.000 τ.μ. και διαθέτει κτηριακές εγκαταστάσεις 1.500 τ.μ.