Live τώρα    
Σε δύο ξένα funds το 13,46% της Eurobank Properties
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σε δύο ξένα funds το 13,46% της Eurobank Properties

Κατά 120 εκατομμύρια ευρώ ενισχύει την κεφαλαιακή της επάρκεια η Eurobank μετά την επιτυχή διάθεση σε δυο ξένα funds του 13,46% του μετοχικού κεφαλαίου της Eurobank Properties, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της τράπεζας.

Η διάθεση πραγματοποιήθηκε χθες μέσω δυο πακέτων τα οποία αποκτήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, από τα Capital και Wellingtonfunds.

To Wellington που απέκτησε το πακέτο των 9,75 εκατομμυρίων μετοχών είναι ήδη μέτοχος της Eurobank Properties και ως εκ τούτου μετά την απόκτηση του πακέτου θα υποχρεωθεί να γνωστοποιήσει τη μεταβολή της μετοχικής του θέσης.

Το Capital είναι αμοιβαίo κεφάλαιo μεγάλου ξένου επενδυτικού οργανισμού που συμμετέχει μεταξύ άλλων και στο μετοχικό κεφάλαιο της Eurobank.

Γ.Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0