Live τώρα    
Επιστρέφουν στις θέσεις τους 20 σχολικοί φύλακες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιστρέφουν στις θέσεις τους 20 σχολικοί φύλακες

Προσωρινή διαταγή, με την οποία επιστρέφουν στις θέσεις τους 20 σχολικοί φύλακες του δήμου Θεσσαλονίκης, εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Οι σχολικοί φύλακες προέβησαν στην κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας να επανέλθουν στη δουλειά τους, έως ότου συζητηθεί στην ουσία της η υπόθεση, διαδικασία που ορίστηκε να γίνει στα τέλη του τρέχοντος μήνα.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στην κατάθεσή του σημείωσε ότι «διαλύεται ο δήμος» με την απομάκρυνση εργαζομένων.

Τον περασμένο Δεκέμβριο οι 20 εργαζόμενοι μαζί με άλλους 70 σχολικούς φύλακες είχαν καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων αλλά είχε απορριφθεί από το Πρωτοδικείο.

Το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι επρόκειτο να τοποθετηθούν σε άλλες θέσεις με βάση την κινητικότητα, κάτι το οποίο δεν συνέβη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0