Τσουχτερές αυξήσεις σε δύο μετωπικούς σταθμούς διοδίων, από 26% έως 32%, ανάλογα την κατηγορία του οχήματος, στο κομμάτι της εθνικής οδού Μαλιακός - Κλειδί, θα ισχύσουν από τις πρώτες ώρες της Πέμπτης, όπως ανακοίνωσε η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε., ακολουθώντας το παράδειγμα της Ολυμπίας Οδού, η οποία άνοιξε τον χορό των αυξήσεων στις τιμές των διοδίων με τον οδικό άξονα Ελευσίνας - Κορίνθου.
Έτσι, για τους οδηγούς που πληρώνουν με μετρητά, το αντίτιμο των διοδίων στον σταθμό της Πελασγίας ανεβαίνει στα 2,40 ευρώ από 1,90 ευρώ για δίκυκλα - τρίκυκλα, για τα Ι.Χ. αυτοκίνητα στα 3,50 ευρώ από 2,70, για τα φορτηγά στα 8,70 ευρώ από 6,60 ευρώ και στις νταλίκες στα 12,20 ευρώ από 9,30 ευρώ.
Στον σταθμό του Μοσχοχωρίου τα διόδια για δίκυκλα - τρίκυκλα, από 2,10 ευρώ σήμερα, φτάνουν τα 2,80 ευρώ, για τα Ι.Χ. από 3,10 στα 4 ευρώ, για τα φορτηγά από 7,60 στα 10,10 ευρώ και για τα μεγάλα φορτηγά από 10,70 ευρώ στα 14,10 ευρώ.