Live τώρα    
Οικογενειακή τραγωδία στο Κορδελιό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Οικογενειακή τραγωδία στο Κορδελιό

Θεσσαλονίκη

Ένας 70χρονος άνδρας, που φέρεται να είχε ψυχιατρικά προβλήματα, αυτοπυρπολήθηκε χθες μέσα στο σπίτι του, παίρνοντας μαζί του στον θάνατο την 65χρονη σύζυγό του και το μόλις 18 μηνών εγγονάκι τους.

Λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, το Κορδελιό αναστατώθηκε από τις σειρήνες των πυροσβεστικών οχημάτων. Οι περίοικοι της οικογένειας είδαν το σπίτι που διέμενε η οικογένεια του 70χρονου να τυλίγεται στις φλόγες και κάλεσαν σε βοήθεια. Ένας υδραυλικός που βρίσκονταν στην γειτονιά για δουλειά κατάφερε και μπήκε στο φλεγόμενο σπίτι και απεγκλώβισε έναν νεαρό ηλικίας 25 χρόνων και ένα οκτάχρονο παιδί. Ο νεαρός φέρει σοβαρότατα εγκαύματα και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείου Παπαγεωργίου και, όπως έγινε αργότερα γνωστό, ήταν ο υιοθετημένος γιος της οικογένειας. Το οκτάχρονο παιδάκι ήταν επίσης εγγόνι του ηλικιωμένου ζευγαριού και μεταφέρθηκε με ελαφρότερα εγκαύματα στο ίδιο νοσοκομείο. Όταν η Πυροσβεστική μπήκε στο φλεγόμενο σπίτι αντίκρισε πρώτα το νεκρό σώμα του 70χρονου, ενώ λίγο αργότερα βρήκε και τα πτώματα της 65χρονης συζύγου του και του 1,5 χρόνων εγγονού τους. Γείτονες του ηλικιωμένου ζευγαριού έλεγαν ότι στο παρελθόν ο 70χρονος απειλούσε συνεχώς τη σύζυγό του και τα παιδιά του ότι θα τους βάλει φωτιά. Πρόσφατα ο ηλικιωμένος άνδρας είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα και για άγνωστο λόγο χθες έκανε την απειλή του πράξη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, όταν έφθασαν για να κατασβέσουν τη φωτιά, μύριζε έντονα πετρέλαιο στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας, ενώ βρέθηκε και ένα άδειο μπιτόνι. Σύμφωνα με το 54χρονο υδραυλικό που κατάφερε να απεγκλωβίσει τα δύο παιδιά από το φλεγόμενο διαμέρισμα, η άτυχη 65χρονη με το βρέφος είχαν κλειδωθεί στο μπάνιο και γι' αυτό δεν κατάφερε να βοηθήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0