Παραιτήθηκε τελικώς, μετά από επίσημη διάψευση προ ημερών, ο Χρήστος Παναγόπουλος από τον Όμιλο του Σκάι, όπου μέχρι πρότινος επιτελούσε χρέη διευθύνοντος συμβούλου.
Ο Χρήστος Παναγόπουλος εργάστηκε στον Σκάι τα τέσσερα τελευταία χρόνια, αμέσως μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Α.Ε., της λεγόμενης "χρυσής εποχής" της ΕΡΤ, των υψηλών συμβολαίων και των μπόνους, που ερευνώνται ακόμη από τη Δικαιοσύνη. Η θητεία του στον Σκάι σφραγίστηκε από τη μεταγραφή παρουσιαστών της ΕΡΤ, όπως των Λυριντζή - Οικονόμου και της Πόπης Τσαπανίδου και το "χτίσιμο" της πρωινής ζώνης του καναλιού.
Η θέση του κ. Παναγόπουλου στον όμιλο του Σκάι άρχισε να αμφισβητείται έντονα μετά την έλευση του Σταμάτη Μαλέλη, γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, τον περασμένο Ιούλιο.