Τρόπους για να ενισχυθεί το ΣΔΟΕ με προσωπικό και υποδομές ώστε να κλείνουν ταχύτερα οι εκκρεμείς υποθέσεις αναζήτησαν χθες οι οικονομικοί εισαγγελείς κατά την διάρκεια συνάντησης που είχαν με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.
Κατά τη διάρκεια της δίωρης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΔΟΕ, οι εισαγγελείς αναφέρθηκαν στα προβλήματα που δημιουργούνται από τον σωρευμένο όγκο των υποθέσεων οικονομικής φύσεως, αλλά και στην πολυπλοκότητά τους, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις για τη διαλεύκανσή τους. Οι εισαγγελείς επίσης αναφέρθηκαν στα εκκρεμή ζητήματα που υπάρχουν, ενώ υπήρξε και ενημέρωση για τις μεγάλες υποθέσεις οικονομικού εγκλήματος που βρίσκονται στο στάδιο της δικαστικής διερεύνησης.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι εισαγγελείς οικονομικού εγκλήματος Παναγιώτης Αθανασίου, Γαληνός Μπρης και Γιάννης Δραγάτσης, ενώ παρών ήταν και ο εποπτεύων του Οικονομικού εγκλήματος, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ν. Παντελής.