Live τώρα    
ΔΕΘ: Στη Θεσσαλονίκη χτυπά η καρδιά της αντίστασης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΔΕΘ: Στη Θεσσαλονίκη χτυπά η καρδιά της αντίστασης

Στη Θεσσαλονίκη χτυπά σήμερα η καρδιά της αντίστασης στα καταστροφικά μνημόνια. Αγωνιστικό "παρών" δίδεται στα εγκαίνια της διεθνούς έκθεσης σε μια αστυνομοκρατούμενη πόλη από σωματεία, συνδικαλιστικούς φορείς, πολιτικά κόμματα, οργανώσεις και κινήματα πολιτών.

Περαστικός ο Αντώνης Σαμαράς θα εγκαινιάσει σε λίγη ώρα την έκθεση και στη συνέχεια θα μιλήσει στους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων. Στην ολιγόωρη παραμονή του στη πόλη αναμένεται να επαναλάβει το αφήγημα του σαξές στόρι.

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί το πρωί με εργαζομένους της ΕΛΒΟ και θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3 όπου το βράδυ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου. Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συναντηθεί και με τον υπουργό Πολιτισμού της Βολιβίας που βρίσκεται στην πόλη, για να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού.

Στις 6 το απόγευμα έχει ορισθεί το ραντεβού της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, των συνδικάτων, της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και των κινημάτων πολιτών στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Η προσυγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει στις 5:30 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Εγνατία και Αντιγονιδών. Στην πλατεία Αριστοτέλους η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Κλειστοί από τις 2 το μεσημέρι οι δρόμοι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

Παρών στο συλλαλητήριο και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη την εναλλακτική κυβερνητική πρότασή του κόμματος.

Να διαδηλώνουν τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου και όχι στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης, κάλεσε τους πολίτες ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0