Χειρόφρενο σε ένδειξη αλληλεγγύης στο πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ τραβούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρόλεϊ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ / Προαστιακό αποφάσισαν να κηρύξουν 24ωρη απεργία συμμετέχοντας στη γενική απεργία των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, ενώ σε στάσεις εργασίας προχωρούν οι "επιστρατευμένοι" εργαζόμενοι σε μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Σημειωτέον, λόγω της απεργίας σε ΟΣΕ / Προαστιακό οι συρμοί του μετρό δεν θα κινούνται στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.
Τα μέσα σταθερής τροχιάς θα μείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 π.μ. το πρωί, ενώ για δύο ώρες από τις 3 μ.μ. μέχρι τις 5 μ.μ. δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση από και προς τη χώρα μας, λόγω της στάσης εργασίας που εξήγγειλαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.
Από την πλευρά της, η ΟΣΥΠΑ θα προχωρήσει σε στάση εργασίας από 12 το μεσημέρι έως 5 μ.μ., με αποτέλεσμα να υπάρξουν ενδεχόμενες τροποποιήσεις πτήσεων στο εθνικό εναέριο χώρο.