Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.9°C21.3°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.3°C17.1°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C19.4°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.6°C21.6°C
1 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.0°C17.0°C
2 BF 56%
Τραυματισμός γιατρού -Πάτρα / Οι γιατροί ξεκουράζονται στις εφημερίες - Ντροπιαστική ανακοίνωση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τραυματισμός γιατρού -Πάτρα / Οι γιατροί ξεκουράζονται στις εφημερίες - Ντροπιαστική ανακοίνωση

Τροχαίο με τρένο στην Πάτρα
(INTIME NEWS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ)

Με μια ντροπιαστική και απαράδεκτη ανακοίνωση τοποθετήθηκε η 6η Υγειονομική Περιφέρεια για το μέγα θέμα που προκλήθηκε μετά το τρομακτικό τροχαίο που είχε γιατρός στην Πάτρα όταν εξουθενωμένη μετά από 30 ώρες συνεχούς εφημερίας συγκρούστηκε με τρένο σε ισόπεδη διάβαση μέσα στην πόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ στην προσπάθειά της να αποσυνδέσει το τρομακτικό ατύχημα από την εξάντληση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού μετά τις αλλαγές προς το χειρότερο που επέβαλε η κυβέρνηση, ισχυρίστηκε το αδιανόητο δείχνοντας προσβολή στο πρόσωπο της γιατρού που τραυματίστηκε βαριά.

«Επισημαίνουμε ότι το ιατρικό προσωπικό προβλέπεται να ξεκουράζεται στα εφημερία εντός του νοσοκομείου και όταν παρουσιάζεται ανάγκη σπεύδει άμεσα στην κλινική».

Η διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας όσον αφορά τις ώρες εφημερίας αναφέρει στην ανακοίνωση ότι: «Τη Μ. Παρασκευή το ΓΝΠ βρισκόταν σε κλειστή εφημερία και λόγω της αργίας στην Παθολογική Κλινική εφημέρευαν για 24 ώρες (08:00 Μ. Παρασκευής έως και 08:00 Μ. Σαββάτου) δυο ομάδες αποτελούμενες από ειδικευμένο ιατρό και ειδικευόμενο ιατρό εκάστη ομάδα. Οι ιατροί μετά το πέρας της εφημερίας τους αποχωρούν από το νοσοκομείο».

Εν ολίγοις επί 24 ώρες ήταν στην εφημερία  της Παθολογικής Κλινικής δύο ειδικευμένοι και δύο ειδικευόμενοι γιατροί.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL