Δεν σταματούν τα προβλήματα στο μετρό Θεσσαλονίκης και η ταλαιπωρία για τους επιβάτες που το χρησιμοποιούν.
Τεχνικό πρόβλημα υπάρχει εδώ και λίγη ώρα, με την Thema να ανακοινώνει πως από το σταθμό «Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό» έως το σταθμό «Σιντριβάνι» η κυκλοφορία πραγματοποιείται μόνο μέσω της τροχιάς 2.
Το επιβατικό κοινό για να συνεχίσει τη διαδρομή του μετεπιβιβάζεται αναγκαστικά στον σταθμό «Σιντριβάνι».

Τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά κατά μήκος του υπολοίπου της γραμμής.
Σημειώνεται ότι από τις 18:00 σήμερα Παρασκευή (21/3) τέσσερις σταθμοί του μετρό Θεσσαλονίκης θα κλείσουν με εντολή της ΕΛΑΣ λόγω της βραδινής συγκέντρωσης και πορείας για το έγκλημα στα Τέμπη.
Ειδικότερα, όπως ενημέρωσε η Thema θα ανασταλεί προσωρινά η λειτουργία των σταθμών «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», «Βενιζέλου», «Σιντριβάνι» και «Πανεπιστήμιο», και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να σταματούν. Νέα ανακοίνωση θα γίνει το βράδυ σχετικά με την ώρα επεναλειτουργίας των σταθμών.