Live τώρα    
Πάτρα / Πέθανε 20χρονος φοιτητής που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με μηνιγγίτιδα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πάτρα / Πέθανε 20χρονος φοιτητής που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με μηνιγγίτιδα

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Φωτογραφία αρχείου (INTIME NEWS/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ)

Tραγωδία στην Πάτρα καθώς πέθανε ο 20χρονος φοιτητής του πανεπιστημίου στο Τμήμα Διοικητών Επιστημών και Τεχνολογίας που  προσβλήθηκε από βακτηριακή μηνιγγίτιδα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε χθες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλεύθηκε στη ΜΕΘ, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Σύμφωνα με το flamis.gr, ο 20χρονος διέμενε σε φοιτητική εστία, με τους φοιτητές να ζητούν μέτρα προστασίας από τους γιατρούς. Ήδη έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα και στο πλαίσιο αυτό έχουν κληθεί οι 40 φοιτητές που εξετάζονταν μαζί του χθες, ο καθηγητής που τον εξέτασε ώστε να λάβουν την απαραίτητη χημειοπροφύλαξη,  καθώς και οι καθαρίστριες, ενώ γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0