Ποινική δίωξη για κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκου με παθόντα που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, τελεσθείσα από εκπαιδευτικό και το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου κάτω των 15 ετών μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση, ασκήθηκε στον 52χρονο καθηγητή, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης μαθήτριας.
Ο 52χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος κατά την προανάκριση έχει ισχυριστεί ότι είχε πλατωνική σχέση με την 14χρονη, οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.
Το γεγονός συνέβη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο 52χρονος φέρεται να συναντήθηκε με την 14χρονη στην περιοχή της Ηλιούπολης και μέσα στο αυτοκίνητο να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.
Οι γονείς του κοριτσιού όταν αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε κάλεσαν στη γραμμή 10201 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων καταγγέλλοντας τον 52χρονο. Ακολούθησε έρευνα των αρχών, που κατέληξε στη χθεσινή του σύλληψη.