Live τώρα    
Χάρης Δούκας σε Άρη Πορτοσάλτε / Φέτος η Χαμάς στο Σύνταγμα, του χρόνου τα UFO
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χάρης Δούκας σε Άρη Πορτοσάλτε / Φέτος η Χαμάς στο Σύνταγμα, του χρόνου τα UFO

Ρεβεγιόν Σύνταγμα - Δεληβοριάς - Δούκας
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Με ειρωνικό τρόπο απάντησε ο δήμαρχος της Αθήνας στους επικριτές του για το ρεβεγιόν στο Σύνταγμα αλλά και στο ντελίριο του Άρη Πορτοσάλτε πως « ο κ. Δούκας θα μπορούσε να πει κάνω γιορτή στο Σύνταγμα για το ΠΑΣΟΚ και για να υποδεχθεί η Χαμάς το νέο χρόνο».

«Φέτος η γιορτή στο Σύνταγμα έγινε για να υποδεχθεί η Χαμάς το νέο έτος. Του χρόνου θα μας έρθουν και τα UFO. Το προανήγγειλε ο “διαστημάνθρωπος” στην εξέδρα» έγραψε στο Χ ο Χάρης Δούκας.

Νωρίτερα, ο Άρης Πορτοσάλτε επιτέθηκε στο δήμαρχο της Αθήνας για την εξαιρετική μουσική παράσταση για την υποδοχή του 2025, στην οποία συμμετείχαν καλλιτέχνες όπως οι Φοίβος Δεληβοριάς, Νατάσα Μποφίλιου, Μάρθα Φριτζήλα και Θανάσης Αλευράς.

Ο Χάρης Δούκας από την πλευρά του εξέφρασε την ευχή για «περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερη υπερβολή το 2025».

Ενώ με υστερόγραφο ευχήθηκε χρόνια πολλά στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ.

Πιο αναλυτικά ο Χάρης Δούκας έγραψε στο X:

Πέρυσι ήταν το παιδί που δήθεν ερχόταν από την Παλαιστίνη. Φέτος η γιορτή στο Σύνταγμα έγινε για να υποδεχθεί η Χαμάς το νέο έτος. Του χρόνου θα μας έρθουν και τα UFO. Το προανήγγειλε ο “διαστημάνθρωπος” στην εξέδρα. Ευχόμαστε περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερη υπερβολή το 2025. Υ.Γ. Χρόνια πολλά, κ. Πορτοσάλτε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0