Live τώρα    
Καλαμάτα / Στον εισαγγελέα ο 35χρονος για τη δολοφονία του εργοδότη του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καλαμάτα / Στον εισαγγελέα ο 35χρονος για τη δολοφονία του εργοδότη του

ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ
Φωτογραφία Αρχείου/(Βασίλης Παπαδόπουλος /Eurokinissi)

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί ο 35χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 52χρονου το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή του Αλμυρού Καλαμάτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 35χρονος επιτέθηκε το μεσημέρι με μαχαίρι και σκότωσε τον 52χρονο, τη στιγμή που εκτελούσαν εργασίες ανακαίνισης σε ξενοδοχείο στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης κατάφερε σχεδόν 20 μαχαιριές στο θύμα τραυματιζοντάς τον στον λαιμό, τον ώμο το χέρι και το πόδι. Ο 52χρονος διακομίστηκε αργότερα στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Λίγο μετά το συμβάν αστυνομικοί συνέλαβαν τον 35χρονο, και πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της προανάκρισης, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια της δολοφονίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος έχει ομολογήσει τη δολοφονία υποστηρίζοντας ότι είχε οικονομικές διαφορές με τον εργοδότη του και αυτό ήταν το κίνητρο της πράξης του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0