Live τώρα    
Ηράκλειο / Ανησυχία για κρούσματα ψώρας σε ειδικό σχολείο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ηράκλειο / Ανησυχία για κρούσματα ψώρας σε ειδικό σχολείο

Σχολική τάξη
Φωτογραφία αρχείου EUROKINSSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ανησυχία προκαλεί η εμφάνιση κρουσμάτων ψώρας σε ειδικό σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι 10 περίπου μαθητές και 2 εκπαιδευτικοί έχουν διαγνωστεί με τη δερματική ασθένεια.

Την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το neakriti.gr κλιμάκιο της Ιατρικής σχολής επισκέφτηκε την σχολική μονάδα, ώστε να προχωρήσει στην απαραίτητη ιατρική φροντίδα στα παιδιά. Βάσει των ίδιων πληροφοριών από τις οκτώ τάξεις του σχολείου, στις τέσσερις έχουν παρουσιαστεί κρούσματα, με την διασπορά πλέον να είναι μεγάλη στην σχολική κοινότητα. 

Παράλληλα φέρεται να υπάρχει μερίδα γονέων που αρνείται να δώσει θεραπεία στα παιδιά τους, τα οποία πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο και αυτό εγκυμονεί κινδύνους στην εξάπλωση της ψώρας. 

Οι αρμόδιοι φορείς της περιφέρειας Κρήτης είναι ενημερωμένοι για την κατάσταση και παρακολουθούν το θέμα, όπως και η αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Ηρακλείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0