Live τώρα    
Θεσσαλονίκη / Τρεις μαθητές γυμνασίου έκλεισαν συμμαθητή στην τουαλέτα και τον κατέγραφαν με κινητό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / Τρεις μαθητές γυμνασίου έκλεισαν συμμαθητή στην τουαλέτα και τον κατέγραφαν με κινητό

bullying μπούλινγκ
(pixabay.com)

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά bullying που έρχονται στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα. Αυτή τη φορά, στη Θεσσαλονίκη, τρεις μαθητές γυμνασίου συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι εγκλώβισαν συμμαθητή τους στις τουαλέτες του σχολείου, όπου τον κράτησαν «όμηρο» καταγράφοντας με κινητό τηλέφωνο τις πράξεις τους.

Το 14χρονο θύμα απευθύνθηκε στην Αστυνομία, όπου κατήγγειλε το συμβάν, ενώ ως δράστες συνελήφθησαν δύο 14χρονοι κι ένας 15χρονος.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης που απήγγειλε εις βάρος τους δίωξη για παράνομη κατακράτηση, αποτύπωση μη δημόσιας πράξης με ηλεκτρονικά μέσα, απειλή και παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ενώ τους παρέπεμψε να απολογηθούν σε ανακριτή.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0