Live τώρα    
Βόρεια Ελλάδα / Συνοριοφύλακας έκλεβε χρήματα από συναδέλφους του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βόρεια Ελλάδα / Συνοριοφύλακας έκλεβε χρήματα από συναδέλφους του

Περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. στο Μεσολόγγι
INTIME/ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΜΑΡΗΣ

Συνοριοφύλακας έκλεβε συστηματικά χρήματα από συναδέλφους του. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ το περιστατικό σημειώθηκε στη Βόρεια Ελλάδα σε Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών και η αποκάλυψη και σύλληψη του συνοριοφύλακα έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Εσωτερικών Υποθέσεων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο κατηγορούμενος συνοριοφύλακς, «ενώ βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, εκμεταλλευόταν ολιγόλεπτη απουσία των συναδέλφων του, ερευνούσε τα ιδιωτικά σακίδιά τους και αφαιρούσε χρηματικά ποσά. Μάλιστα, για να μη γίνει αντιληπτή η πράξη του, δεν αφαιρούσε το σύνολο των χρημάτων αλλά μέρος αυτών».

Η σύλληψή του συνοριοφύλακα πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες της Πέμπτης, 7 Αυγούστου 2024, όταν προχώρησε στην αφαίρεση προσημειωμένου χρηματικού ποσού από σακίδιο αστυνομικού και την ανεπιτυχή κλοπή σε βάρος άλλου συναδέλφου του. 

Ο συνοριοφύλακας  οδηγείται ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα για την άσκηση ποινικής δίωξης.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0