Live τώρα    
Διόνυσος / Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 40χρονου - Συνελήφθη ο συγκάτοικός του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Διόνυσος / Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 40χρονου - Συνελήφθη ο συγκάτοικός του

περιπολικό
EUROKINISSI

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας του 40χρονου ο οποίος είχε βρεθεί μαχαιρωμένος θανάσιμα, το απόγευμα της 5ης Ιουνίου, στο σπίτι του στη Ροδόπολη Διονύσου.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, συνελήφθη βάσει εντάλματος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο, ο 26χρονος συγκάτοικός του, που ήταν και συγγενής του, καθώς το θύμα είχε παντρευτεί την αδερφή του. Ο 26χρονος εντοπίστηκε από ειδική ομάδα αστυνομικών τής παραπάνω υπηρεσίας στον σταθμό υπεραστικών Λεωφορείων Θεσσαλονίκης, όπου ετοιμαζόταν να διαφύγει στη Βουλγαρία.

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική νεκροψία-νεκροτομή, ο θάνατος του θύματος επήλθε συνεπεία εξωτερικού τραύματος στον θώρακα από νύσσον και τέμνον όργανο και κακώσεων στο θώρακα και στην κοιλιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την έρευνα που διενεργήθηκε, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν συνδυαστικά εγκληματολογικά ευρήματα και προανακριτικά στοιχεία, πιστοποιήθηκε η παρουσία του δράστη στον τόπο τέλεσης του εγκλήματος και η διαφυγή του από αυτόν.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 26χρονος, κατά την ανάκριση, παραδέχθηκε την πράξη του λέγοντας πως οδηγήθηκε στο έγκλημα γιατί το θύμα είχε άσχημη συμπεριφορά προς το πρόσωπό του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0