Live τώρα    
Άγιος Παντελεήμονας / Ένας τραυματίας και 4 προσαγωγές μετά από καυγά σε καφέ με πυροβολισμούς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Άγιος Παντελεήμονας / Ένας τραυματίας και 4 προσαγωγές μετά από καυγά σε καφέ με πυροβολισμούς

περιπολικό νύχτα στον δρόμο
φωτογραφία αρχείου ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα στην οδό Αχαρνών στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 37χρονος προσέγγισε με το αυτοκίνητό του καφέ με ναργιλέδες, που λειτουργεί στην περιοχή. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξεκίνησε καυγάς με θαμώνες, οι οποίοι άρχισαν να του πετούν καρέκλες και άλλα αντικείμενα, ενώ φαίνεται ότι έπεσαν και πυροβολισμοί.

Ο 37χρονος οδήγησε το όχημά του μέχρι το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, όπου ζήτησε βοήθεια. Από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν και συνέλεξαν έναν κάλυκα και μία βολίδα από πυροβόλο όπλο. Προχώρησαν δε σε τέσσερις προσαγωγές.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 37χρονος έχει τραυματιστεί από θραύσματα, καθώς από τα αντικείμενα που του έριχναν έσπασε το τζάμι του οχήματός του.

Αναμένεται να δώσει κατάθεση στους άνδρες της Ασφάλειας για το τι ακριβώς έχει συμβεί.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0