Live τώρα    
31°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
31 °C
28.3°C32.9°C
3 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
29 °C
24.7°C32.7°C
3 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
27 °C
26.6°C32.6°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
29 °C
27.8°C30.2°C
4 BF 48%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
31 °C
29.5°C30.9°C
0 BF 33%
Κρήτη / Έρευνα για την 17χρονη που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από γέφυρα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κρήτη / Έρευνα για την 17χρονη που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από γέφυρα

Κρήτη
screenshot@youtube

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μία νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της πέφτοντας στο κενό, στο ύψος της σήραγγας της Σταλίδας κοντά στη Χερσόνησο στο Ηράκλειο Κρήτης, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αρχικά, τα τοπικά μέσα μετέδιδαν ότι η νεαρή γυναίκα έπεσε στην προσπάθειά της να βγάλει «σέλφι», όμως οι αρχές ερευνούν και συλλέγουν μαρτυρίες για το τι ακριβώς συνέβη.

 Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τη μία το μεσημέρι. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με φίλους της. Όταν το Ι.Χ. σταμάτησε πάνω στη γέφυρα, άγνωστο για ποιο λόγο, η κοπέλα βγήκε από αυτό και πλησίασε το προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Ωστόσο, μπροστά στα μάτια των φίλων της φέρεται να έχασε την ισορροπία της και να βρέθηκε στο κενό. Το ύψος της γέφυρας στο συγκεκριμένο σημείο είναι μεγαλύτερο από 60 μέτρα και η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή, παρά την ταχύτητα με την οποία έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Προς το παρόν οι αρχές συλλέγουν μαρτυρίες για να διευκρινιστούν τα αίτια τα οποία ακόμη παραμένουν αδιευκρίνιστα, χωρίς να επιβεβαιώνουν για την ώρα τις πληροφορίες, ότι η κοπέλα έχασε την ισορροπία της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL