Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.6°C19.7°C
3 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.4°C18.8°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.0°C19.9°C
4 BF 48%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.1°C19.3°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.9°C16.2°C
0 BF 72%
Πειραιάς / Πώς έγινε η τραγωδία με την κατάρρευση του κτιρίου - Μία σύλληψη και έξι προσαγωγές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πειραιάς / Πώς έγινε η τραγωδία με την κατάρρευση του κτιρίου - Μία σύλληψη και έξι προσαγωγές

Κατάρρευση στον Πειραιά
(INTIME NEWS)

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στον Πειραιά το πρωί της Τρίτης καθώς ένας 31χρονος έχασε τη ζωή του από την κατάρρευση τμήματος διώροφου εγκαταλελειμμένου κτιρίου στο οποίο γίνονταν εργασίες την οδό Νεωρίων στο Πασαλιμάνι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο νεκρός είναι 31 ετών και ειδικός φρουρός στο επάγγελμα.

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, ο άνδρας βρισκόταν σε φορτηγό όχημα, το οποίο καταπλακώθηκε από δομικά υλικά και παρόλο που στην αρχή οι άνδρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο είχαν επικοινωνία μαζί του, ο 31χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Υπάρχουν επίσης τρεις τραυματίες εργάτες που βρίσκονταν στο κτίριο για τις εργασίες, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει σαφείς οι λόγοι για τους οποίος κατέρρευσε το τμήμα του κτιρίου, αλλά πιθανότατα πρόκειται για πρόβλημα στατικότητας που επιβαρύνθηκε από τις εργασίες.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη του εργολάβου που είχε αναλάβει την ανακαίνιση στο κτίριο που κατέρρευσε. Ο εργολάβος είχε προσαχθεί μαζί με άλλα έξι άτομα, τα οποία καταθέτουν στις αρχές για το δυστύχημα.

Στο επιχειρησιακό κέντρο της πυροσβεστικής σύμανε συναγερμός και άμεσα κινητοποιήθηκαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα αλλά και ειδική ομάδα από την 1 ΕΜΑΚ με ειδικό σκύλο προκειμένου να ερευνήσουν για τυχόν εγκλωβισμένους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL