Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
19.7°C22.2°C
4 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.5°C17.7°C
3 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
17.1°C20.0°C
5 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C23.6°C
6 BF 47%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
15.7°C18.9°C
3 BF 45%
Θεσσαλονίκη / «Γολγοθάς» το ταξίδι από την Άρτα για 75χρονη - Οδηγός ΚΤΕΛ την ξέχασε στην Εγνατία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / «Γολγοθάς» το ταξίδι από την Άρτα για 75χρονη - Οδηγός ΚΤΕΛ την ξέχασε στην Εγνατία

Λεωφορείο ΚΤΕΛ στον σταθμό
EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Μία 75χρονη γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με την κοινωνική αναλγησία καθώς οδηγός των ΚΤΕΛ την ξέχασε κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα που χρησιμοποίησε λεωφορείο των ΚΤΕΛ από την Άρτα στη Θεσσαλονίκη, στη στάση που έκανε το λεωφορείο καθυστέρησε στην τουαλέτα και ο οδηγός δεν την περίμενε και έφυγε. Στο λεωφορείο ήταν μόλις 10-12 άτομα όμως ο οδηγός δεν αναζήτησε την 75χρονη.

Η γυναίκα, αναγκάστηκε να περιμένει για πάνω από μία ώρα σε σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινήτων στην Εγνατία Οδό, διότι την… ξέχασε ο οδηγός.

Ευτυχώς, ένας σερβιτόρος βοήθησε τη γυναίκα ώστε να βρεθεί μία λύση και να εξυπηρετηθεί. Αρχικά επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον ίδιο οδηγό προτείνοντάς του να μεταφέρει ο ίδιος με το αυτοκίνητό του σε σημείο που να τον εξυπηρετεί, την 75χρονη. Όμως και σε αυτό το ενδεχόμενο ο οδηγός εμφανίστηκε ανάλγητος και αδιάφορος.

Τελικά, η 75χρονη έφτασε μετά από μεγάλη καθυστέρηση στη Θεσσαλονίκη, με λεωφορείο… σχολικής εκδρομής, που έτυχε να κάνει στάση στο σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινήτων.

«Μπορεί η περιπέτεια της γυναίκας να είχε αίσιο τέλος, όμως, υπέστη μία μεγάλη ταλαιπωρία, η οποία οφείλεται στην αδιαφορία του οδηγού να εκτελέσει επαρκώς τα καθήκοντά του. Στο λεωφορείο υπήρχαν μόνο δέκα άτομα και έπρεπε να έχει εικόνα για τους επιβάτες του. Μία ηλικιωμένη γυναίκα αποτελεί μία χαρακτηριστική φιγούρα. Μπορεί να μην είχε καθόλου χρήματα επάνω της, αφού ξέρει ότι θα μεταφερθεί με το ΚΤΕΛ και στη συνέχεια θα την παραλάβει ο γιος της», τόνισε ο δικηγόρο της οικογένειας της 75χρονης, Απόστολος Τζαρός.

Σύμφωνα με το ethnos.gr ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Άρτας δήλωσε αναφορικά με το περιστατικό ότι «κακώς ο οδηγός δε μέτρησε τα άτομα που επέβαιναν στο λεωφορείο».

Ειδικότερα είπε, «έχω μιλήσει με τη γυναίκα και της είπα ότι έχει απολύτως δίκιο. Κακώς ο οδηγός δε μέτρησε τα άτομα που επέβαιναν στο λεωφορείο. Όταν τον πήραν τηλέφωνο, είχε φτάσει ήδη στην Κοζάνη. Από την πλευρά μου θα κινήσω όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για τον οδηγό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL