Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.0°C19.1°C
2 BF 74%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.8°C16.7°C
0 BF 80%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.0°C18.3°C
2 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C19.7°C
1 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.1°C14.5°C
1 BF 88%
Εργατικό ατύχημα / Ναυτικός τραυματίστηκε σε πλοίο στον Πειραιά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εργατικό ατύχημα / Ναυτικός τραυματίστηκε σε πλοίο στον Πειραιά

Εργάτης σε ναυπηγείο
EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Ακόμη ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στον Πειραιά, καθώς σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σήμερα το λιμενικό, χθες, βοηθός ηλεκτρολόγου σε επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο το οποίο που βρίσκεται ελλιμενισμένο στον Πειραιά τραυματίστηκε, υπό άγνωστες συνθήκες.

Άγνωστη παραμένει και η κατάσταση της υγείας του τραυματία, καθώς από το αρχηγείο του Λιμενικού, δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες. Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Αυτό ήταν το τρίτο σχετικό περιστατικό που σημειώθηκε μέσα σε λίγες ημέρες καθώς την Τρίτη τραυματίστηκε ένας 41χρονος μέλος πληρώματος με ειδικότητα υποναύκληρου, σε επιβατηγό πλοίο το οποίο βρίσκεται στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 41χρονος, κατεβαίνοντας από σκάλα που βρίσκεται στο εξωτερικό κατάστρωμα του πλοίου, γλίστρησε και έπεσε από ύψος περίπου 1,5 μ., με συνέπεια τον τραυματισμό του.

Σύμφωνα με την ΠΕΝΕΝ η κατάσταση της υγείας του ναυτικού χαρακτηρίζεται σοβαρή καθώς τραυματίστηκε στην σπονδυλική στήλη.

Τέλος, το Σάββατο (30/3) έχασε τη ζωή του ένας 42χρονος εργαζόμενος σε ιδιωτικό συνεργείο στα ναυπηγεία της Χαλκίδας, όταν εγκλωβίστηκε στην μπουκαπόρτα επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου που βρισκόταν για εργασίες στα ναυπηγεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL