Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.0°C24.1°C
2 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
17.4°C22.9°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
21.0°C21.0°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.6°C28.2°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.9°C19.6°C
0 BF 72%
Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους / «Την κυνηγούσε 100 μ. - Η κοπέλα φώναζε ότι δέχεται απειλές»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους / «Την κυνηγούσε 100 μ. - Η κοπέλα φώναζε ότι δέχεται απειλές»

Αστυνομικό τμήμα Αγ. Αναργύρων
INTIME/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΕΛΑΣ

Σοκάρει η δήλωση ανθρώπου που έγινε μάρτυρας της γυναικοκτονίας της 28χρονης έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η κοπέλα φώναζε “δέχομαι απειλές, με κυνηγάει να με σκοτώσει”», σημείωσε αυτόπτης μάρτυρας προσθέτοντας ότι το έγκλημα, έγινε «μπροστά στο Τμήμα. Την κυνηγούσε 100 μ., ξεκίνησε από την πλατεία και την κυνηγούσε».

Σε ερώτηση εάν η κοπέλα είχε κάποιον μαζί της ο αυτόπτης μάρτυρας απάντησε ότι «εγώ είδα τον άλλον με το μηχανάκι που την κυνηγούσε με το μαχαίρι και τη χτύπαγε. Φώναζε “θα σε σκοτώσω”. Κράταγε μαχαίρι, την κάρφωσε στην πλάτη πίσω».

Ο ίδιος κάνοντας λόγο για «απανωτές μαχαιριές» σημείωσε ότι η 28χρονη πήγε να κάνει μήνυση στον πρώην σύντροφό της καθώς όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τον είχε δει κάτω από το σπίτι της. Το 2020 είχε καταθέσει μήνυση για βιασμό και βιαιοπραγία εναντίον του και είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα.

Αξίζει να σημειωθεί σχετικά με τη στάση της αστυνομίας και τα ερωτήματα που προκάλεσαν τη διενέργεια ΕΔΕ καθώς επίσης και εισαγγελική παρέμβαση, ο αυτόπτης μάρτυρας κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για το αν η αστυνομικός που βρισκόταν στο φυλάκιο του ΑΤ Αγ. Αναργύρων βγήκε άμεσα, απάντησε ξεκάθαρα «όχι».

Τέλος σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN, η 28χρονη δέχτηκε συνολικά πέντε μαχαιριές στην πλάτη και μία θανατηφόρα στην καρδιά. Ο δράστης φέρεται να είναι γνωστός στην αστυνομία, καθώς είχε συλληφθεί για κατοχή ποσότητας ναρκωτικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL