Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.5°C22.4°C
1 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.9°C21.6°C
2 BF 61%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C22.0°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C20.4°C
4 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.9°C19.1°C
0 BF 59%
Αγρότες - Κτηνοτρόφοι / Τα master plan για τη Θεσσαλία «δεν λένε τίποτα για τις ανάγκες μας»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αγρότες - Κτηνοτρόφοι / Τα master plan για τη Θεσσαλία «δεν λένε τίποτα για τις ανάγκες μας»

ΤΡΑΚΤΕΡ
EUROKINISSI

Νέες κινητοποιήσεις και μάλιστα στον επίσημο κρατικό εορτασμό της επετείου του Κιλελέρ, στις 31 Μαρτίου, αποφάσισαν στην συνέλευση που είχαν το βράδυ της Τετάρτης οι εκπρόσωποι αγροτών και κτηνοτρόφων από τα μπλόκα της Θεσσαλίας. Η επιλογή δείχνει να στοχεύει στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αγενάκη, που τυπικά θα πρέπει να παρίσταται στις εκδηλώσεις, αλλά και άλλους τυχόν εκπροσώπους της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Σημειώνεται ότι ο εορτασμός για τους αγρότες γίνεται νωρίτερα, στις 10 Μαρτίου.

Οι εκπρόσωποι των παραγωγών από τα μπλόκα σε Καρδίτσα, Φάρσαλα, περιοχές της Κάρλας και Πλατύκαμπο, αποφάσισαν να γίνει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εκπρόσωπος από το μπλόκο του Πλατύκαμπου είπε χαρακτηριστικά στο thesstoday ότι αγρότες και κτηνοτρόφοι παρακολουθούν τις ανακοινώσεις για τα μεγαλεπήβολα σχέδια κυβέρνησης και ιδιωτών, χωρίς να ακούνε αυτά που χρειάζονται άμεσα. «Το master plan για την επόμενη ημέρα της Θεσσαλίας όχι απλά δεν ευνοεί, αλλά δεν λέει τίποτα μπροστά στις πραγματικές ανάγκες τις οποίες έχουμε ... δεν θα γίνουμε κολίγοι όπως ήμασταν κάποτε. Θα παλέψουμε για τη γη μας, όπως τότε. Είναι θέμα τιμής και υποχρέωσης στη μνήμη εκείνων που θυσιάστηκαν για τον αγώνα των αγροτών», είπε ο Ρίζος Μαρούδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL