Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
17.6°C20.7°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.9°C20.8°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.4°C21.0°C
4 BF 53%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.9°C17.8°C
4 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.2°C16.9°C
2 BF 63%
Αμφιλοχία / Σοβαρός τραυματισμός 9χρονης στο αυτί σε κλειστή παιδική χαρά 
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αμφιλοχία / Σοβαρός τραυματισμός 9χρονης στο αυτί σε κλειστή παιδική χαρά 

Αμφιλοχία παιδική χαρά
(aixmi-news.gr)

Μια δυσάρεστη περιπέτεια έζησε το Σάββατο το απόγευμα ένα 9χρονο κορίτσι στην Αμφιλοχία, που τραυματίστηκε σοβαρά στο αυτί παίζοντας σε κλειστή λόγω ακαταλληλότητας παιδική χαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 9χρονη μπήκε στην παιδική χαρά με άλλα παιδιά για παίξει, αλλά σε ελαττωματική τσουλήθρα που αντί για σκάλες είχε σχοινιά γλίστρησε και έπεσε κόβοντας βαθιά το δεξί της αυτί.

Αμέσως το παιδί διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, όπου εξαιτίας της σοβαρότητας του τραύματος κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» των Ιωαννίνων. Χρειάστηκαν 20 ράμματα για να σωθεί το δεξί αυτί του μικρού κοριτσιού, καθώς το άνω τμήμα του αυτιού σχεδόν αποκολλήθηκε.

Η παιδική χαρά κατασκευάστηκε το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο δεν λειτούργησε ποτέ γιατί δεν διέθετε ράμπα εισόδου για άτομα με αναπηρία. Όπως κατήγγειλε η μητέρα της 9χρονης, στην παιδική χαρά δεν υπήρχε κάποια σήμανση απαγόρευσης εισόδου, ενώ οι πόρτες ήταν ανοιχτές. Ανέφερε δε, ότι μετά από καταγγελίες δικές της ο δήμος τοποθέτησε πινακίδα. 

Από την πλευρά του, ο δήμος Αμφιλοχίας υποστήριξε πως πριν από το ατύχημα υπήρχαν προειδοποιητικές σημάνσεις απαγόρευσης εισόδου, εκφράζοντας την άποψη πως κάποιος τις αφαίρεσε και δεν έγινε αντιληπτό από τις δημοτικές υπηρεσίες.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL