Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.8°C20.4°C
4 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.2°C20.5°C
1 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.7°C20.5°C
3 BF 45%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.7°C19.9°C
4 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C15.1°C
0 BF 72%
Διπλή Ανάπλαση - Βοτανικός / Ο Μπακογιάννης «ξέχασε» 10,8 εκατ. ευρώ και ο Δήμος Αθηναίων τα ζητά από την κυβέρνηση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Διπλή Ανάπλαση - Βοτανικός / Ο Μπακογιάννης «ξέχασε» 10,8 εκατ. ευρώ και ο Δήμος Αθηναίων τα ζητά από την κυβέρνηση

ΔΟΥΚΑΣ
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Με ομόφωνες αποφάσεις της την Τρίτη η αρμόδια δημοτική επιτροπή του Δήμου Αθηναίων προχώρησε σε δύο κινήσεις για την προώθηση της Διπλής Ανάπλασης σε Λεωφόρο και Βοτανικό που αφορούν το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Παναθηναϊκού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, στην συνεδρίαση της Τρίτης:

  • εγκρίθηκε η υποβολή πρότασης χρηματοδότησης προς στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με τίτλο «Κατασκευή νέου γηπέδου ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό», ύψους 115 εκατ. ευρώ, για την «Κατασκευή νέου γηπέδου ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό»
  • εγκρίθηκε η υποβολή πρότασης χρηματοδότησης προς το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων για «Χωματουργικές εργασίες για την απομάκρυνση πάσης φύσεως υλικών στο υπό κατασκευήν γήπεδο ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στην περιοχή Βοτανικού – Ελαιώνα του Δήμου Αθηναίων», ύψους 6,86 εκατ. ευρώ που προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε 4 μήνες

Ταυτόχρονα, προωθείται από το Δήμο Αθηναίων η τροποποίηση του έργου της «Απορρύπανσης ακινήτου του Δήμου Αθηναίων στον Βοτανικό, υποέργο 1ο συμπεριλαμβανομένων συνοδών εργασιών αποκατάστασης της περίφραξης και υπηρεσιών φύλαξης, για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία του περιβάλλοντος», με την συμπλήρωση δεύτερου υποέργου. Ο λόγος είναι ότι είναι αναγκαίο να προστεθούν απαιτούμενες εργασίες για ολοκλήρωση της απομάκρυνσης των υπολειπόμενων αποβλήτων, ύψους 3,97 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Φεβρουαρίου ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας είχε καυτηριάσει τις παραλείψεις της απερχόμενης διοίκησης Μπακογιάννη και είχε θέσει σειρά από κρίσιμα ερωτήματα για την Διπλή Ανάπλαση και τον ρόλο του πρώην Δημάρχου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL